´╗┐ :: pellicerenginyers.cat ::
   

El nostre equip està format per enginyers industrials i arquitectes coneixedors i actualitzats a la normativa, amb un mètode de treball coordinat, per assolir el nostre objectiu principal que és la satisfacció i la atenció personalitzada al client.

Aquest objectiu només es pot assolir per mitjà d'un servei personalitzat als nostres clients, oferint solucions integrals, multidisciplinàries i sostenibles per a qualsevol edifici o indústria.

 
 
       

Anton Pellicer Aguadé. Director del despatx. Enginyer Industrial amb número de col·legiat 5.318. Enginyer amb una llarga trajectòria en gestió de projectes d'instal·lacions i assessorament tècnic a l'administració local. Experiència des del 1977.

  • Telèfon 650.957.475

Anton Pellicer Casajuana. Gestor de projectes. Enginyer Industrial amb número de col·legiat 15.473. Post Grau en climatització. Enginyer amb 7 anys d'experiència i, des del 2008, al despatx coordinant els diferents projectes per complir amb els terminis projectats i la seva bona execució.

  • Telèfon 655.573.598
       

On Arquitectes
és un despatx d'arquitectura que ofereix consultoria d'arquitectura, project management i direcció d'obres.
 
AmbSol és una empresa pionera en l'àmbit de l'eficiència energètica i implementació de           solucions ecoenergètiques en organismes públics i empreses.
Formada per un equip d'enginyers i arquitectes, ambSol ofereix solucions personalitzades        basades en la excel·lència tècnica i ètica, per la reducció de despeses i emissions de CO2
 
   
Contacte